AKO STE ROĐENI U OVA 3 ZNAKA, OVA SRIJEDA, 19. OKTOBAR VAM DONOSI ODLIČAN HOROSKOP I VELIKU SREĆU, A EVO I KAKVU…

 

Nikada se ništa ne događa prema vašem vremenu, već prema svemiru. To znači da iako ste možda bili u iskušenju da odustanete jer stvari nisu išle na svoje mjesto kada ste se nadali da hoće. To je jednostavno zato što je postojao viši plan u tijeku.

Nadamo se da ćete kako dan bude odmicao dopustiti sebi da osjetite težinu onoga za što osjećate da se zove težnja. Ili stvaranje kako biste se mogli sjetiti koliko je taj osjećaj važan.

Te želje prema nekome ili nečemu što vam je važno nikada nisu nasumične iako mogu biti nelogične. Umjesto toga, one su dijelovi vašeg vlastitog ja koji svijetle i usmjeravaju vas prema životu koji vam je suđeno živjeti.

Kada shvatite što vas pokreće tada dolazite i na dublju razinu razumijevanja sebe.

Ništa nije vrijedno ako vas udaljava od vas samih ili čak od vlastitih snova. A današnji dan je podsjetnik upravo na to.

Morate biti potpuno predani stvaranju onoga što vam najviše znači kako biste, kako vaše putovanje bude napredovalo i nailazili na one sretne prigodne trenutke iz svemira, mogli iskoristiti sve do posljednjeg.

Ova tri horoskopska znaka imaju najbolje horoskope u srijedu, 19. oktobra:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Zadnja četvrt Mjeseca u vašem horoskopskom znaku znači da riskirate sami. Možda vam se činilo da je u posljednje vrijeme oko vas bilo puno ograničenja. Ali sve je to bilo za veću svrhu.

Sve dok niste potpuno odustali, čak i ako je to nešto o čemu ste razmišljali, danas će biti vaš lonac sa zlatom na kraju duge.

Život će vam se sljedeći tjedan stalno razvijati jer odjednom postajete jasni onog što vas koči.

Ali nije sve u tome što svemir mora donijeti. Već iu tome kako svoju moć niste dali bez obzira na to koliko ste se obeshrabrili u pojedinim trenucima.

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Zadnja četvrt pomaže da se prisjetite što vam najviše znači u odnosima koje imate s drugima kako ne biste odustali od nečega što vam je važno.

Ne postoji savršena veza u životu, ali sve se svodi na to zašto ste odabrali biti s nekim tko vam je najvažniji.

To je ono što će vam današnji dan pomoći jer se možete sjetiti zašto je ljubav vrijedna svake prepreke ili izazova kroz koji ćete možda morati proći da biste u njoj uživali.

Pobrinite se da si dopustite da stvari vidite iz emocionalnije perspektive, a ne samo iz pragmatične, na taj način nećete propustiti sve načine na koje vaša veza nadilazi vaše snove.

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mars je danas u Blizancima, gdje će biti do ožujka 2023. Mars je planet akcije i ambicije. U vašem znaku Blizanaca, pomaže vam pronaći odgovore na probleme za koje ste dopuštali da zauzmu previše mentalne stvarnosti imanje nedavno.

Imate dar za razmišljanje i za riječi, posebno s Merkurom kao vašim vladajućim planetom. Ali ponekad vas može dovesti do pretjeranog razmišljanja do točke zbunjenosti.

Kako danas uključite ovu energiju, imat ćete priliku osjetiti veće samopouzdanje i snagu u kretanju naprijed sa svojim planovima, pa čak i snovima.

Ova energija vam omogućuje da se usredotočite na ono što je najvažnije kako vas ne bi uvjerili da odustanete od onoga što vam je doista namijenjeno.