AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU, OBAVEZNO KUPITE LOTO: Astrolozi otkrili ko ima najviše SREĆE U IGRAMA

Astrolozi su naveli kojim znakovima Zodijaka se sreća najčešće osmehuje. Oni znaju kako da iskoriste svaku priliku da se obogate, a od igara na sreću najviše profitiraju!

Po rečima astrologa, najčešći dobitnici na lutriji i igrama na sreću su predstavnici ova tri znaka – Device, Blizanci i Vodolije.DEVICA
Device su zaista radne, ali s vremena na vreme požele da vode nešto rasipniji život, da troše nemilice i ne brinu o novcu. Zbog stalnog napornog rada i strpljenja, sudbina ih često “časti”. Uslov je da se odvaže na igre na sreću. Jer zapravo, ovaj znak bolje zna da zaradi nego da se bogati ulaganjem u neki biznis.

BLIZANCI
Blizanci su miljenici zvezda. Najčešće od svih znakova imaju sreće na lotou i drugim igrama. Koliko puta ste čuli da je neki vaš prijatelj koji je rođen u ovom znaku, a nedavno se žalio na život, odjednom postao bogataš? Oni ne žure da potroše novac koji im je “pao s neba”. Dugo razmišljaju o svakoj investiciji, ako je potrebno, konsultuju se sa stručnjacima i iskusnijim prijateljima.

VODOLIJE
Vodolijama je glava stalno u oblacima, neprestano sanjaju o srećnijoj budućnosti. Kako su uporni u tome, zvezde im se često revanširaju tako što im “pošalju” novac i poklone. Vodolije vole da se igraju, da pobede “sistem” i pokažu da su pametniji od svih (što neretko i jesu), a lako dolaze do novca. Po pravilu, pare nika ne troše na “gluposti”, već tačno znaju gde će svaki dinar da “ode”.