Andrea saznala da je njen muž komšinici napravio DIJETE: Uslijedila je osveta o kojoj i danas svi pričaju

TikTokerka Andrea Oven ispričala je pratiocima kako je 2006. godine otkrila da ju je muž prevario i to sa komšinicom, piše Objektiv.

Ne samo što je bila u zabludi da ima idealan brak, već je Andrea saznala i da joj je suprug bio sedam mjeseci u tajnoj vezi s komšinicom koja je ostala u drugom stanju.

Andrea je primijetila da je komšinica uporedo sa trudnoćom sve češće izbjegava, dok je suprug na pomen nje crvenio i mijenjao je temu.

Andrei su to bili sigurni znaci da se među njima nešto dešava pošto je u jednom periodu muž često išao kod komšinice da joj popravi televizor ili prozore.

– Neki na prevaru odreaguju padom u depresiju, plakanjem, bacanjem stvari, a neki kao ja samo sednu i smisle kako da se osvete onom ko je pokušao da vam uništi život – napisala je Andrea u jednom od komentara.

Ona je u znak osvete uzela sve muževljeve pantalone i šorceve i ijsekla je mjesto gdje mu je šlic, odnosno polni organ.

– Potom sam mu pored tih pantalona i šorceva na krevetu ostavila i poruku: ‘Pošto ne znaš da držiš polni organ u gaćama, mislila sam da ti ovim malo pomognem – dodala je Andrea.

Nakon što je pronašao isječenu garderobu, suprug je ušao u razgovor sa Andreom tokom kojeg je priznao da je mjesecima viđao komšinicu i bez njenog znanja, kao i da ona nosi njegovo dijete.

– Poslije tog saznanja zahvalila sam se sebi na oštrom oku i izbacila sam ga zauvijek iz kuće. Čitav kraj saznao je za moju osvetu, mnogi je pamte i danas – kaže Andrea koja je u međuvremenu započela novi, mnogo mirniji i spokojniji život.

TikTokeri su pozdravili Andrein način osvete, a snimak je pogledan više od 10 miliona puta.