MLADIĆ DANIMA CIJEDIO BUBULJICU, A ONDA JE USLIJEDIO ŠOK: Gledao je kako mu vade IZ ČELA nešto što se MIGOLJI!

Englez Džek Holms je mislio jedno vrijeme da ima bubuljicu na čelu, koja ga je svrbjela, pa je uzaludno pokušavao da je se riješi, na klasične načine, no ništa što je pokušao nije urodio plodom, pa je shvatio da mora da preduzme nešto po tom pitanju.

On i supruga pokušavali su danima da je iscijede. Međutim, onda se najprije pojavio mali otok, koji je brzo počeo da se širi sve dok mu se oko nije zatvorilo.

Kako je rekao, mnogi su ga zadirkivali da se sigurno tukao sa nekim, a da neće da prizna. Kada su mu se zatvorila oba oka Džek je riješio da se obrati ljekaru, piše San.

Mislio je da je riječ o potkožnoj bubuljici kojoj treba više vremena da prođe. Otišao je u bolnicu i saznao šokantnu dijagnozu. Naime, saopštili su mu da ga je ujela konjska muha, a ljekari su ostali zapanjeni dok su sanirali ubod. U bolnici su uspjeli konačno da mu očiste izraslinu, iz koje je iskočila larva.

– Gledao sam kako se nešto, što je iskočilo iz čela, koprca na maramici, apsolutno odvratno – prisjeća se Džek i dodaje: – Poslije toga su počela da mi otiču usta i osjećao užasan bol pa sutradan morao ponovo da odem u bolnicu gdje su mi dali set antibiotika, poslije kojih sam se sutradan osjećao kao preporođen”, ispričao je Džek.

Ovaj mladić je na TikTok-u objavio fotografije prije i poslije vađenja larve, piše Kurir.