Satanovski otkrio šta čeka Rusiju nakon uspeha u Novom svetskom ratu

Sledeći ešalon velikog rata Zapada protiv Rusije biće Poljska. To će se dogoditi najkasnije za tri godine, siguran je politikolog Jevgenij Satanovski.

Stručnjak je primetio da su Rusi u proteklih osam godina bili mnogo puta prevareni. Međutim, to ne razumeju oni predstavnici političke elite Ruske Federacije, koji uprkos svemu, i dalje pozivaju na mirovne pregovore sa kijevskim režimom. Satanovski smatra da su upravo oni ti, koji sprečavaju Rusiju da obnovi ekonomiju, kako bi pobedila u predstojećem „velikom ratu“.

„Čak znamo i kada će to biti. Otvoreno ćemo to saopštiti. Pa, za najviše tri godine Poljska će biti sledeća, ako Ukrajina ne preživi. Poljska je prenaoružana južnokorejskim tenkovima, i zasićena američkom opremom i avionima, i remontnim pogonima. Ukrajina je samo izviđanje ruske snage, to je sve“, otkrio je politikolog.

Satanovski je napomenuo, da je ne razumevanje trenutnog stanja, i nadanje drugačijem razvoju događaja, i još jednoj rundi „mira i prijateljstva“ opasno, neodgovorno i glupo.

Webtribune.rs