Svekrva UHODILA snahu jer je unuk imao plavu kosu: Kad je sinu pokazala FOTOGRAFIJE, shvatila je istinu

Anonimni muškarac podijelio je šokantnu ispovijest u kojoj je priznao da je “mamin sin”, a da ga je majka doslovno zamrzila kada se oženio.

Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzila i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vrijeme bila promiskuitetna, a i dan danas je.

Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere suđe i čisti kuću, naprosto poludi. Sada je postala ubijeđena da moj sin nije moj, već da je to dijete mog kuma.

Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav, jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum. Dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

U

posljednje vreme je počela da je uhodi i juče mi je došla sva sretna jer konačno ima i dokaz da me žene vara, a onda je pokazala na svom mobilnom telefonu nekoliko fotografija kako moja supruga i kum ispijaju kafu u jednom restoranu nadomak grada.

Kada sam se nasmijao i kada je shvatila da me ponovo nije ubijedila u svoje teorije zavjere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene.

U početku mi je smetala njena nervoza, a sada mi postaje simpatična, prenosi Objektiv.