ZENA SE ZGROZILA KAD JE UGLEDALA OVO BIZARNO “JAJE” NA PLAFONU: A onda je dobila upozorenje – NE DIRAJ GA, EVO ŠTA JE TO

Iako selidba za mnoge može značiti nov početak i energija “za poželjeti”, pojedini su sa promenom doma imali negativna iskustva. Među njima je i jedna Amerikanka Ejmi, koja je u sobi svog sina zatekla bizaran predmet.Naime, ona je na plafonu sobe uočila nešto nalik jajetu, a kako nije znala o čemu se radi, odlučila je da potraži pomoć. Kada se obratila prijateljici koja takođe nije znala šta bi jaje moglo da predstavlja, Ejmi je objavila fotografiju na Fejsbuku i pitala druge korisnike ove društvene mreže.

Kako je navela, ona se sa porodicom tek uselila pa tako nije znala da li je ovo jaje tek naraslo ili je tu već neko vrijeme. Korisnici su navodili niz teorija i iznosili slutnje o čemu se radi, a mnogi od njih su je upozorili da ga ne dira ni slučajno.“Ovo se nalazi u sobi sina moje prijateljice. Oni ne znaju da li je uvijek bilo tamo jer ga nikad nisu vidjeli ili se tek pojavilo. Ima li neko ideju šta je to? I šta bi trebalo da učinimo?”, glasila je prva objava na stranici “Family Lowdown Tips & Ideas”.“Ovo izgleda kao da raste sve vrijeme”, “Kako je ovo moguće?”, “Ne diraj ni slučajno ovo!”, glasili su samo neki komentari.Neki su se bojali da bi “jaje” moglo biti dom pauka, dok su drugi došli do još čudnijih predloga.

“Da se ovo dogodilo prije milijardu godina, rekao bih da se radi o jaju dinosaurusa”, napisao je jedan korisnik, ali komentar druge korisnice zaintrigirao je mnoge:“Moj dečko se bavi kontrolom štetočina i vjeruje da je to gneijzdo paukovih jaja. Možete ga usisati, a zatim staviti otrov za štetočine u usisavač. Ako je to gnijezdo pauka, tamo će ih biti na hiljade”.Ipak, bilo je i onih koji su naveli da ovo jaje nije ništa opasno. Kako su naveli, ovo jaje je zapravo dio pur pene koja se spustila sa krova kuće.