Nakon što ga je supruga ostavila dobio 71 milion eura na lotu…

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj istoriji, a ona kako bi preživjela mora raditi dva posla, njegova bivša supruga Suzana tvrdi da se nije pokajala. “Ne želim ni centa od njegovog novca, slobodno neka sve zadrži”, navodno je rekla svojim roditeljima koji su to prenijeli Dejli Mejlu.

Jadnica je godinama bila nesrećna s njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpjela, ali onda joj je prekipjelo. Nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju”, ispričala je njena majka.

“Danas sam razgovarala s njom i ona je svjesna da bi mogla tražiti dobar dio tog novca, ali kaže da ne želi ni novčića. Želi mu sve najbolje i za nju je taj dio života završen. Nikad je nisam vidjela toliko srećnu kao kad su se razveli”, kaže Suzanina majka.

Gudčajld tvrdi da je s bivšom ženom ostao u dobrim odnosima te da nisu ni u kakvoj svađi. “Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion eura, nije mi vjerovala jer zna da se volim zezati”, ispričao je. Za Dejli Mejl je otkrio da novac misli potrošiti na novu kuću s bazenom, džakuzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, te na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta, prenosi atvbl.