Stvari koje se nikada ne bacaju iz kuće: Ako ovo imate, imate blagostanje!

Mnogo smo pisali o stvarima koje se ne zadržavaju u kući, tj. koje morate baciti kako biste privukli blagostanje u kuću.Međutim, postoje i oni predmeti koji zrače dobrom energijom i koje uvek morate čuvati u vašem domu kako biste imali sreću Ovo je top 6 stvari koje nikad ne smete da izbacite iz kuće:

1. Hleb Hleb se u mnogim kulturama, pa i kod nas, smatra svetom hranom. Simbolizuje sreću i blagostanje, pa je zabranjeno bacati ga. Bolje je osušiti ga i mrvice dati pticama nego bacati komade hleba. 2. So So se tretira isto kao hleb. Pored toga se ne savetuje da je pozajmljujete nikome, jer tako blagostanje izlazi iz kuće. 3. Odsečeni nokti ili kosa Kosa i nokti su prema crnoj magiji najpogodniji za pravljenje loše karme. Stoga ih zamotajte u maramicu i odložite u kantu. Ne smete da ih rasipate oko kuće. 4. Fotografije Možete uništiti samo one fotografije koje prikazuju vaše neprijatelje i pod uslovom da niste sa njima na slikama, u suprotnom rizikujete da privučete bolesti i druge probleme. 5. SatSat je energetski povezan sa vlasnikom i možete ozbiljno nauditi osobi čiji sat uništite. Možete baciti samo one satove koji se ne mogu popraviti.

6. Novčanik Novčanik je finansijski talisman, pa čak i ako je bezvredan, nemojte ga bacati. Kad kupite novi novčanik, držite ga par dana u kući, a zatim u njega prebacite postepeno nešto novca, polako prekidajući vezu sa starim novčanikom.Stari novčanik držite u kući koliko god možete.