ZASTRAŠUJUĆE PROROČANSTVO Neće vam biti svejedno kad vidite šta je Baba Vanga predskazala za 2023. godinu

Novinar Sun-a je primetio da se mnoga Vangina predviđanja protežu daleko u budućnost. Prema njenim rečima, do 2025. Evropa će postati praktično nenaseljiva

Čuvena vidovita Vanga ostavila je za sobom niz uznemirujućih proročanstava za 2023. godinu. Ove podatke podelio je britanski novinar Henri Holovej.

Vanga, poznata kao balkanski Nostrodamus postala je nadaleko poznata u svetu zahvaljujući svojim predviđanjima koja su se više puta obistinila, piše webtribune.rs

Prema Henriju Holoveju, u proročanstvima vidovnjaka pronađene su reference na 2023. godinu, koje su prilično zastrašujuće. Ovo prenosi The Sun.

Legendarna Baba Vanga, koja je predvidela 11. septembar, ostavila je niz uznemirujućih proročanstva za2023 godinu“, piše autor britanskog izdanja.

Henri Holovej je izjavio da će, prema Vanginim proročanstvima, naredna godina biti prilično teška za čovečanstvo. Jedno od njenih predviđanja koje se najčešće pripisuje je da će se 2023. godine Zemljina orbita nekako promeniti. Potpuno je nejasno šta je vidovnjak mislio pod ovom definicijom i da li ovakvi uzbudljivi događaji prete globalnim problemima.

Naša planeta je u savršenoj ravnoteži u svom kosmičkom plesu, a čak i najmanji pomak u njenoj orbiti može potencijalno dovesti do značajnih klimatskih promena. Čak i neznatno približavanje Suncu dovelo bi do naglog povećanja temperature. Sa odstupanjem u suprotnom smeru, može da počne novo ledeno doba“, rekao je autor The Sun.

Još jedno predviđanje Vange za 2023. obećava našoj planeti magnetnu oluju velikih razmera. Ove pojave su uzrokovane emisijom sunčeve energije, koja stiže do Zemlje. Najmoćnije magnetne oluje i solarne baklje mogu uzrokovati kvar električnih uređaja i kvar komunikacija.

Takođe se navodi da je Vanga predvidela nesreću u nuklearnoj elektrani. Ovo proročanstvo je posebno uznemirujuće, jer u Ukrajini sada postoje ozbiljni strahovi od takve katastrofe“, rekao je Henri Holovej.

Novinar Sun-a je primetio da se mnoga Vangina predviđanja protežu daleko u budućnost. Prema njenim rečima, do 2025. Evropa će postati praktično nenaseljiva, 2028. čovečanstvo će otkriti novi izvor energije, a 2033. će nivo mora naglo porasti.

Posebno je uznemirujuće proročanstvo o kolapsu Evrope do 2025, jer možda upućuje na posledice nuklearnog rata posle kojeg će Evropa zaista biti nenastanjiva.