28 godina glumila da je slepa, a njen razlog je urnebesan!

Pošto nikada nije bila druželjubiva, ona je jednostavno glumila da nikoga ne vidi i prolazila bi pored ljudi.

Karmen Himenes (57) iz Madrida poslednjih 28 godina se pravi da je slepa i to samo zato što nije druželjubiva, pa tako može jednostavno i bez posledica da izbegne ljude kad ih sretne.

Karmen je nedavno otkrila da oduvek vidi savršeno i porodica koja jeste ponekad sumnjala u to da je slepa potpuno se šokirala, prenosi sajt “Dzoj”.

Njen muž je rekao novinarima da je uvek znala savršeno da stavi šminku, kao i da je često izgledala kako jasno vidi šta je na televiziji. Ipak do skoro nikome nije priznala da je lažirala da je slepa.

Nikome naravno nije jasno šta je navelo na to, ali radi se o tome da je želela da izbegne da razgovara sa ljudima koji joj se ne sviđaju.

Bilo mi je muka od toga da srećem ljude na ulici i da zastajem da bih im se javila. Nikada nisam bila druželjubiva i time što sam se pravila da sam slepa lako sam mogla da izbegnem društvene obaveze – rekla je Karmen.

Osim toga što će porodici i mnogim drugim ljudima morati da objasni zašto ih je godinama lagala, Karmen će imati i probleme sa zakonom jer je godinama, kao slepa osoba, od države dobijala specijalnu finansijsku pomoć.