KO JE HRVATSKI ZORO – ZAŠTO NOSI MASKU I KAKO IZGLEDA BEZ NJE: Žene padaju u nesvijest

Joško Gvardiol važi za jednog od najplaćenijih hrvatskih fudbalera, a veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu privukao je maskom koju nosi preko lica. Zbog toga je dobio i najviše nadimaka, od kojih se jedan posebno istakao – Zoro!

Inače, Gvardiol je sa svojih 20 godina veoma uspješan, a trenutno nastupa za bundesligaša Lajpcig. Njegov šarm nemoguće je ne primijetiti na konferencijama, a pripadnice ljepšeg pola lude su za njim.

Fudbaler je nedavno gostovao u HRT-ovoj emisiji “Knjaz kod Vatrenih”, gde je pričao o mnogim temama, kao i o ljubavnom životu

Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi porodica”, rekao je on.

Zbog čega Joško nosi masku?

Maska koju nosi preko lica učinila ga je jedinstvenim, međutim, razlog zbog kojeg je nosi je nezgodna koju je nedavno imao. Naime, na nedavnoj utakmici, sudario se sa saigračem glavom i slomio nos, dok mu je i oko pretrpilo posljedice.

Budući da se nezgoda odigrala pred sam odlazak u Katar, doktori su doneli odluku da Joško može da igra, ali pod uslovom da nosi zaštitnu masku, koja je posebno prilagođena njegovom licu.

Zbog maske je postao zanimljiv publici, a sam fudbaler se našalio i izjavio da mu maska donosi sreću, te da “razmišlja” da je nosi i u budućnosti.

(Stil)