Muž joj je nestao samo 6 nedelja nakon venčanja: Ceo život mu je bila verna, a 68 godina kasnije saznala je pravu istinu! (VIDEO)

Pegi Haris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Bilija davne 1944. godine. Uživali su u braku samo šest nedelja, a Bili je tada kao pilot regrutovan u vojsku i poslali su ga u Evropu, kako bi se borio u Normandiji.

Pegi Heris nikad nije dobila telegram, nikada joj niko nije zakucao da vrata, pozvao telefonom, ili na bilo koji način objasnili šta se desilo sa njenim suprugom. I tako punih 68 godina.

“Bili i ja smo bili venčani samo šest nedelja, ali ja sam odlučila da to bude za ceo život”, kaže Pegi.

*FOTO: PRINTSCREEN

Otišao je na poziv 17. jul 1944. godine i nikad se nije vratio. Prvo se vodio kao nestao, a zatim da je živ i da se vraća kući, a onda je njegova supruga dobila pismo da je ubijen i sahranjen. A onda i novo pismo da je sahranjen na drugom groblju. A potom i da to uopšte možda i nisu njegovi ostaci.

je organizovana šetnja u njegovu čast i to poslednjih 60 godina!

Njegov avion srušio se pored ovog mesta, a on je uspeo da održava kontrolu dovoljnu da ne pogodi selo i tako izbegne civilne žrtve!

*FOTO: PRINTSCREEN

Njegovo telo prebačno je na američko groblje, a stanovnici i dalje odnose cveće, zahvali na herojskom činu koji je za njih uradio.