OVU SITNICU UBACITE U NOVČANIK ODMAH: Vijekovima tvrde da privlači NOVAC I OBILJE

Postoje razni talismani za koje se vjeruje da privlače novac, kao što su kritali za obilje, kineski novčići u feng šuiju ili figura žabe koja prema kineskoj tradiciji donosi priliv novca u dom. Jedan simbol vijekovima važi za nešto pozitivno i moćno – riječ je o znaku beskonačnosti.

Simbol beskonačnosti je jedan od najstarijih simbola koji se koristi se u mnogim kulturama. Smatra se da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Ovaj simbol se koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema feng šui stručnjacima u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti. Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i priliv novca. Možete ga ukrasiti, nascrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Ako često crtate ovaj znak u svom planeru ili rokovniku to može dovesti do uspjeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera.