BAKA (83) IMA 46 GODINA MLAĐEG MUŽA KOJI JE OPASAN FRAJER! Sada dele bizarne snimke koje je NEPRIJATNO GLEDATI: On je moj APOLON!

Ovaj britansko-egipatski par je dospeo u žižu javnosti najpre zbog velike razlike u godinama – čak 46. Čak su se pojavljivali i po britanskim emsijama pričajući o svojoj vezi.

 

Sada Egipćanin Muhamed Ahmed Ibriham (37) i supruga Ajris Džouns (83) često objavljuju snimke na Jutjubu i time često dokumentuju svoju svakodnevicu.

Supružnici su u braku nešto manje od godinu dana, a nakon što je Mohamed dobio vizu, zajedno žive u Samersetu u Velikoj Britaniji.

 

Nedavno je ova penzionerka podelila snimak na kome se vidi kako je njen mlađani suprug nežno češlja. “Ajrisina kosa je fantastična. Sjajna je. Ona je čista žena”, priča Mohamed, a trenutak posle ova baka dodaje kako i njen suprug ima “divne, crne lokne”.

 

Par je snimak završio tako što je razmenio sladak poljubac.

U narednom snimku, ovaj Egipćanin pokazuje svoje tek ispeglane bele košulje uz reči: “Ajris pegla moju odeću. Hvala ti. Moja žena, moja dobra žena, ja sam srećan čovek”.

 

Ova 82-godišnjakinja je gostovala u brojnim televizijskim emisijama, a sasvim otvoreno je govorila o tome da ima intimne odnose sa suprugom, kao i da su u tu svrhu koristili specijalizovane gelove.

 

“Mohamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je veoma, veoma seksi. Predivan je čovek” , rekla je voditeljima u jednoj emisiji.

Vremešna Britanka ranije je medijima ispričala da je bila razdvojena od Mohameda više od godinu dana tokom pandemije korona virusa.

 

“Sve o čemu pričamo je kako će nam biti kada se ponovo vidimo. Toliko mi nedostaje, samo želim da bude sa mnom u Velikoj Britaniji. Da nije dobio vizu, osećala bih se kao da je došao smaj svet. Kao da je mrtav, ali zapravo nije mrtav – kao da je nestao”, ispričala je ona tada i dodala da bi Mohamed mogao da radi u elektrani jer je odličan inženjer i da bi to pomoglo britanskoj ekonomiji.

Podsetimo, supružnici su nabasali jedno na drugo 2019. godine na Fejsbuku i to u grupi za ateiste, a posle intezivne komunikacije Ajris se zaputila u Egipat kako bi i lično upoznala svog izabranika.

Nakon Ajrisinog povratka u Veliku Britaniju, par je bio primoran da sačeka godinu dana pre ponovnog susreta, jer je Muhamed čekao da mu se odobri britanska viza, a njena porodica nije bila oduševljena jer su mislili da je Muhamed sa njom samo zbog papira.