DA LI TREBA IMATI S*KS NA PRVOM SASTANKU? Stručnjaci otkrivaju: Ova generacija je promiskuitetnija od drugih! Za njih nema GRANICA

Stručnjak za odnose i mentalno zdravlje, Rejčel Rajt, istakla je da ne postoji “pravo vreme” za intiman odnos sa novim partnerom i da ako to učinite na prvom sastanku, možete da shvatite da li želite da nastavite vezu ili ne.

 

Prema jednoj studiji, 49 odsto učesnika je reklo da je spavalo sa nekim na prvom sastanku, dok su oni drugi rekli da više vole da uspostave emocionalnu vezu pre nego što legnu u krevet.

Istraživači su takođe otkrili da su pozitivni odgovori žena posledica predrasuda, jer su kroz istoriju mnogo više osuđivane zbog intimnih aktivnosti. Kako su objasnili – “ono što se muškarcu toleriše, ženi treba da bude zabranjeno voće”

 

Stručnjak za odnose dodala je da je nekim intimni odnos na prvom “dejtu” potpuno nerealno ponašanje, jer moraju prvo da uspostave emocionalnu vezu sa osobom pre toga. “Kojeg god da ste razmišljanja, sasvim je u redu da razgovarate sa osobom sa kojom izlazite o tome“, rekla je ona.

 

Još jedna studija pokazala je da je skoro svaka druga osoba priznala da je imala odnos na prvom sastanku. Istraživanje je pokazalo da su muškarci više željni da se odmah spavaju, a nešto manje od 60 odsto priznalo je da je to uradilo.

Utvrđeno je i da su milenijalci promiskuitetniji od generacije “Z” ili “bejbi bumera”. Rejčel je za kraj rekla da je važno da ljudi budu iskreni prema sebi i osobi sa kojom se prvi put susreću.