Ema ima muža, četiri sina, ali i LJUBAVNIKA: Suprug nema ništa protiv, a evo gdje spava kada su obojica tu

Krajnje čudna i neobična ljubavna kombinacija.

 

Ema Fedigen (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se još u tinejdžerskim danima. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj pansek*sualnosti, ali nikada nije dobila priliku da “istraži” svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

 

Prije tri godine odlučili su da “prošire s*ksualne horizonte”, pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

S Keli su se brzo zbližili, no Ema je, također, razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u s*ksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homose*sualnih sklonosti.

 

Njihova romansa, međutim, ugasila se prošle godine kada je Ema prekinula vezu s Keli, jer su imale “lošu komunikaciju”, pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom. No, Ema i Sajmon nisu željeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

 

– U jako sam lijepoj ljubavnoj vezi sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe – rekla je Ema uz konstataciju da je ljubav beskonačna i da “nije rezervisana samo za jednu osobu”, a takođe su navodno i njeni sinovi prihvatili Sajmona.

 

– Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dvije nedjelje radi i odsutan je od kuće, pa je nedjelju dana ovdje. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, no kada ga nema, u krevetu sam s Emom – nadovezao se Sajmon.

 

Kaže kako nije samo tako želio da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati, piše “Objektiv“.