HVALI SE DIPLOMOM NAJBOLJEG STUDENTA, A SADA OBJAVLJEN PRAVI PROSEK: Evo kakva je zapravo Jovana Jeremić bila PRAVNICA! (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić, ne prestaje da privlači pažnju javnosti i medija, a redovno je glavna tema istih, a neretko i zbog svog isticanja kako je završila državni fakultet i bila student generacije. Jovana je svojevremeno pokazala je svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom fakultetu univerziteta u Beogradu.

 

Naime, voditeljka je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosekom 9.25.

Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo- rekla je voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija.

 

Ipak, njen visok prosek je ne vadi iz nesvakidašnjih situacija u koje sama upada ponekad, pa je šokirala sve kada je izjavila da se oseća kao Don Kihot:

Osećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vetrenjača.

 

Ona razume Kihota, a i sama se bori protiv vetrenjača, jer nju svakako ne vole kvaziintelektualci.

 

– Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim – priča Jovana i sa diplomom u ruci dodaje – od ovoga pada glava.

 

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama…