Ispovest manekenke koja je završila u HAREMU bogatog trgovca: “Na ruci je napisao VOLIM TE svojom krvlju, popisala sam UGOVOR”

Džil Dod osamdesetih godina je bila manekenka polovičnog uspeha i živela je u Parizu, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca koji joj je u potpunosti promenio život.

Bivši model Džil Dod je najpoznatija po tome što je neke dve godine bila u haremu svetski poznatog trgovca oružjem Adnana Kašogija.

 

Ona je u memoarima pod nazivom “The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within” opisala svoj prvi susret, a potom i život u haremu bogatog Arapina koji je bio skoro četvrt veka stariji od nje.

Džil je bila uspešna manekenka kada je upoznala moćnog biznismena. Imala je svega 20 godina, snimala za prestižne modne magazine, bila lepotica kojoj su se svi klanjali.

 

Međutim, ona je u žižu javnosti opet dospela kada je, zajedno sa još nekim modelima iz osmadesetih, progovorila o silovanju koje je doživela kao mlada devojka koja je tek počela da se bavi modelingom.

 

– Pored stida, zbunjenosti i katatoničnog stanja uma koje sam osećala nakon što me je kao mladu ženu silovao moj agent u Parizu, moj najveći strah je bio da sam ostala trudna. Skoro da nisam imala novca i nikoga od kog bih tražila pomoć. Nisam mogla da spavam brinući se kako bih sebi mogla da priuštim da odgajam bebu. Silovao me je stariji belac. Moj šef. J*beš ovo. Moje telo je moj izbor – napisala je Džil na Instagramu.

Mogla je da ima bilo kojeg muškarca, ali ipak je izabrala Kašogija. Novac je, ispostavilo se, bio važna prevaga da pristane na petogodišnji “ugovor” i život u zlatnom kavezu.