IZNAJMITE MOG MUŽA! Napravila neverovatno UNOSAN POSAO i šokirala sve: Dajem ga drugim ženama jer je jako VEŠT!

Britanka iznajmljuje muža drugim ženama jer je vrlo spretan. On prihvata svaki posao kako bi mogao da studira. Njih dvoje žele da svedu troškove na minimum i budu iskreni prema ljudima, pa nude i popuste.

 

Laura Jang pokrenula je vlastiti biznis “Unajmi mog spretnog muža” kako bi poboljšala kućni budžet zbog sve većih troškova života. Majka troje djece dobila je ideju kada je videla na internetu kako muškarac zarađuje za život sastavljajući nameštaj za druge. Laura je odmah pomislila na svog 41-godišnjeg muža Džejmsa, koji je talentovan i temeljit u svakom poslu, prenosi 24sata.hr.

Domaćica je ispričala kako je James preobrazio njihov dom, tako što je napravio krevete po meri, uključujući porodični veliki krevet za vreme kada su njihova deca odbijala da spavaju sama noću. Takođe je opremio kuhinju i izradio trpezarijski stol, a spretan je u slikanju, ukrašavanju, postavljanju pločica i tepiha.

 

– Dobar je u svemu oko kuće i vrta, pa sam pomislila – zašto ne iskoristiti te veštine i iznajmiti ga – kaže Laura.

 

Pokrenula je web stranicu ‘Rent My Handy Husband’ i tako se reklamirala.

 

– Ljudi su zaista zainteresovani. Bilo ih je nekoliko koji su dobili pogrešan utisak i pomislili da sam angažovala Džejmsa za nešto sasvim drugo. Čak i uz sve veće troškove života, ne planiram to da učinim – kaže Laura.

Međutim, većina misli da je njena ideja super jer su rekli kako je ponekad teško naterati građevinare da prihvate male poslove jer nisu zainteresovani.

 

Džejms planira da se vrati na fakultet kako bi studirao i uklopiće ovaj posao između studija kako bi povećao prihod porodici.

 

– Oduvek je imao veliki interes za izgradnju i stvaranje. Dobro sam ga iskoristila tokom godina osnivanjem vlastitog porodičnog doma i pomaganjem prijateljima i porodici. Njegov trenutni kućni projekt je izgradnja vlastite spolje kuhinje za letne dane – kaže Laura.