KAO U PUBERTETU Jašar Ahmedovski doterao telo, a sad ide na PLASTIČNU OPERACIJU: Evo o čemu se radi

Folk pevač Jašar Ahmedovski nedavno je izazvao veliku pažnju zbog novih fotografija na Instagram profilu na kojima se vidi kako, kao tinejdžer, vežba u teretani, a prema našim saznanjima, pevač hoće i još dodatno da se podmladi, pa uskoro planira da uradi zatezanje lica ili popularno rečeno “fejslifting”.

Folker se s doktorom na jednoj privatnoj klinici već konsultovao i dogovorio se kako najbolje može da podmladi lice, pa su se složili da je ova metoda najbolja.

Jašar trenira dugi niz godina, ali malo ko zna da pokušava da vrati formu koju je imao u mladosti. Dešava se da dvaput dnevno ide na trening, a sad je počeo da odlazi i na razne estetske tretmane. Botoks je probao više puta, masaže lica i slično, a sad je s doktorom s jedne privatne klinike razgovarao o fejsliftingu. Na konsultacijama mu je lekar objasnio i pokazao kakav efekat bi imao posle intervencije, a dogovorili su se da operacija bude krajem januara pošto Jašar ima nekoliko nastupa – rekao je upućen izvor.

Inače, pevač na Instagramu redovno kači fotografije na kojima piše kako trenira i šta radi na treningu.

Zdrav život je nešto što sam uvek praktikovao, ali u poslednje vreme se posvećujem najviše treningu. Lepo je voditi računa o zdravlju i normalno je da to podelim i s drugima. Nisam aktivan previše na društvenim mrežama, ali mi je zanimljivo da objavim neki selfi iz teretane – rekao je pevač u jednom intervju.