Majka je zaspala, a onda iz bebine sobe začula jeziv glas: Uskoro je shvatila šta se dogodilo i nije mogla da dođe sebi od šoka

Jedna majka iz Australije užasnula se kada se je na bebi monitoru začula riječi “baš je slatko”.

Majka je za tamošnje medije ispričala kako je tek bila zaspala kada je čula nepoznat glas iz monitora. Uplašena, odmah je probudila muža i rekla mu šta je čula.

 

– Muž je pomislio da je neko možda u kući, pa je odmah pretražio sve sobe, ali nije našao nikoga. Bila sam sigurna da sam to čula na monitoru za našu bebu i odmah sam mu rekla da ga isljuči i deinstalira kameru – ispričala je uplašena majka. Kako kaže, mislila je da je nemoguće da se tako nešto desi i da su to scene koje se viđaju samo u filmovima. Kaže i da je ranije čula neke čudne zvukove, ali je mislila da nije ništa strašno u pitanju.

Nisam htjela ni da pomislim šta je neki manijak mogao da misli gledajući moju bebu preko tog monitora, koji sam se potrudila da izaberem. Smislili smo lozinku i mislili smo da nema šanse da neko može da uradi ovakvu stvar – navela je i dodala da su odmah vratili monitor u prodavnicu i da još čekaju odgovor od njih.