Mladenka koja je vjenčanicu platila 20 kuna postala je hit: “Izgledaš kao Meghan Markle!”

Mladenka Rachel Connealy s Floride, pokazala je svilenkastu haljinu koju je nosila na vjenčanju, a mnogi su odmah zamijetili kako veoma sliči vjenčanici Meghan Markle Rachelin video u kojem je otkrila da je vjenčanicu platila samo 3 dolara (20-ak kuna) postalo je viralan  I to nije jedina haljina koju je djevojka nosila, a drugu, party haljinu platila je 5 dolara, 36 kuna Mlada je postala hit nakon što je otkrila da je svoju, polovnu, vjenčanicu kupila za samo 3 dolara (oko 20 kuna) dok su je obožavatelji hvalili da izgleda baš poput Meghan Markle u elegantnoj haljini. Rachel Connealy, 26, s Floride, pokazala je svilenu haljinu koju je nosila na svojoj svadbenoj ceremoniji, rekavši da ju je kupila za smiješan iznos, oko 20 kuna. “Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se zaručili i nosila je za ceremoniju”, napisala je na videu na kojem je pokazala haljinu na svoj veliki dan.
Uska svilena (nismo sigurno da je baš riječ o čistoj svili) haljina imala je nabore kod dekoltea, a Rachel je izgled je upotpunila odgovarajućim prozirnim velom i bijelim sandalama na petu. I to nije bila jedina jeftina haljina koju je obukla tog dana. Dva tjedna prije nego što je izgovorila ‘da’, našla je svoju “vjenčanicu iz snova” za 5 dolara, koju je nosila kasnije na svom prijemu. Također je podijelila video ove haljine na TikToku, napisavši: “Nikad ne znaš što ćeš naći među povoljnim stvarima dva tjedna prije vjenčanja.”

Drugi, hirovitiji look bila je mini haljina s bijelim rukavima na puf i šarena suknja od čipke. Rachel je uspjela uloviti dvije različite vjenčanice za manje od 10 dolara, što je više nego dobar posao. Video snimci Rachelinih vjenčanica skupili su ukupno gotovo 1,5 milijuna pregleda, a obožavatelji su inzistirali da je na svoj veliki dan izgledala baš poput vojvotkinje od Sussexa. Prosječna cijena vjenčanice u SAD-u je 1631 dolara (nisu ni kod nas jeftinije!), uključujući preinake, prema magazinu “Brides”. Međutim, cijene se mogu kretati od 500 do 25.000 dolara ili više, ovisno o dizajneru. Ljudi su razumljivo bili stoga fascinirani njezinim nevjerojatnim ulovima. “Istinski zapanjujuće. Kao nešto iz časopisa”, napisala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala: “Obožavam minimalistički izgled, a ovaj se usto čini i veoma skupim.” “Nevjerojatno otkriće, zbilja kako si to uspjela, ali obje haljine su tako jedinstvene i prekrasne!” komentirale su i druge.   Rachel je također dobila niz usporedbi s vojvotkinjom od Sussexa, koja se za vlastito kraljevsko vjenčanje odlučila za bezvremensku bijelu haljinu. “Ovdje me podsjećaš na prekrasnu Meghan Markle!”, napisala je jedna osoba. Druga je napisala: “Mislio sam da si Meghan Markle”, dok se i treća složila: “Pomalo sličiš na Meghan Markle”.