MUŠKARCI MI MASNO PLAĆAJU DA IH BIJEM I UŽIVAJU U TOME! Devojka otkrila kako zarađuje, evo šta joj je OTAC rekao na sve to!

Sofi Larisa Vajs (30) za sebe kaže da je “bivša glamurozna manekenka”. Tvrdi da je opsednuta rvanjem, boksom i brazilskom dži-džicom pa je to odlučila i da unovči.

 

Kaže kako dane provodi na strunjači u dnevnoj sobi u gradiću Barnsliju u Velikoj Britaniji na kojoj bije muškarce, a oni uživaju i to joj još dobro plate.

– Dolaze mi sa svih strana sveta kako bi ih pretukla. Žele da dominiram nad njima rvačkim pokretima, gušim ih dok se ne predaju i vole da dobiju udarac u lice – opisala je svoju svakodnevicu.

 

– Imala sam tipa iz Madrida koji je doleteo do mene samo kako bih ga udarila u lice. Našao je jeftin let i hotel pa se počastio. Naplaćujem 500 funti (skoro 70.000 dinara) po satu, a on je ovde proveo dva sata – prisetila se.

Njen otac je ponosan na to što radi, čak se time svuda hvali.

 

– Moj tata misli da je to sjajno. Pričao je ljudima na odmoru u Egiptu o tome. Rekao je: “O da, moja ćerka baca muškarce unaokolo i tako zarađuje za život” – dodala je.

Sofi je počela da se bavi glamuroznim modelingom sa 19 godina. Otac je naveo da izgrađuje telo fitnesom i borilačkim veštinama u periodu kada je prolazila kroz krizni period jer je imala poremećaj ishrane.

 

Ovim poslom je, kaže, počela kada je “neki čudak pitao može li da ga podigne”. Sada muškarce diže i baca za novac, a potom ih dobro izudara – i oni srećni odlaze kući, praznog novčanika, ali srećni.

Priznaje da je pozivanje stranaca u dom radi dominacije bilo riskantno, ali još nikada nije bilo nekih neprijatnosti.

 

– Većina klijenata je starija od 40 godina. Verujem da neki doživljavaju krizu srednjih godina pa dolaze. Jedni su oženjeni i čine to u tajnosti, dok su drugi slobodni momci koji se tako i opuštaju – kaže Sofi koja ima profil i na OnlyFansu, stranici strogo rezervisanoj za odrasle na kojoj je u mesec dana zaradila 11.000 funti (oko 1.500.000 dinara) prenosi Daily Star.