Pas nagazio na okidač puške i upucao vlasnika: Čovek nađen mrtav u automobilu

Zamenik Kanzasa pronašao je 32-godišnjeg lovca mrtvog u svom automobilu i zaključio da mu je pas nagazio na okidač puške na zadnjem sedištu.

Lovac (32) iz Kanzasa pronađen je mrtav u svom automobilu u subotu, a šerifi su zaključili da je poginuo kada je njegov pas nagazio na obarač njegove puške.

 

Neimenovani čovek iz Vičite pronađen je u blizini zaseoka Geuda Springs, 80 kilometara južno od Vičite, malog naselja sa 194 osobe, severno od granice sa Oklahomom, prenosi DailyMail.

 

Šerifi veruju da je preminuo oko 9.40 ujutro.

 

 

“Pas koji je pripadao vlasniku pi-kapa nagazio je na pušku zbog čega je oružje ispalilo. Ispaljeni metak pogodio je putnika koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta”, saopštila je šerifova kancelarija.

Šerifi nisu naveli ime čoveka, ali su mnogi na društvenim mrežama ismevali njegove povrede.

 

Jedan prijatelj ga je branio.

 

“Svim komičarima i stručnjacima za oružje: Ovaj čovek je bio moj prijatelj, bio sam najbolji prijatelj više od 20 godina sa njegovim ocem”, napisao je.

 

Šerif je rekao da ovakve stvari izazivaju mržnju među ljudima.

 

“Poznajem ovu porodicu veoma dobro i ne mogu da vam opišem kroz koliku patnju trenutno prolaze. Treba da vas je sramota”, saopštio je šerif.

 

Pucnjave kućnih ljubimaca su retke, ali ne i neuobičajene

U novembru je, kako se izveštava, 32-godišnjeg muškarca u Turskoj upucao i ubio njegov pas nakon što je nagazio na obarač sačmarice i pucao u njega.

 

Ozgur Gevrekoglu poginuo je dok je sa svojim prijateljem bio u lovu na visoravni Kizlan, u turskoj provinciji Samsun, piše list Turkije, prenosi Njuzvik.

 

Dok je psa stavljao u auto, šapa životinje je dodirnula napunjeno oružje i puška je sa kratke udaljenosti pucala na Gevrekoglua.

 

On je nakon incidenta prebačen u bolnicu i kasnije je proglašen mrtvim.

 

A 2015. godine, ženu iz Indijane je u stopalo upucao njen pas, po imenu Triger.

 

Eli Karter (25) položila je svoju sačmaricu kalibra 12 milimetara na zemlju bez osigurača tokom lova na vodene ptice u lovištu u Tri okruga, rekao je službenik za zaštitu prirode Indijane Džonaton Bojd.

 

Bojd je rekao da je Triger, čokoladni labrador retriver, stao na pušku i pritisnuo okidač.

 

Rekao je da je Karter pogođena u levu nogu iz neposredne blizine, pri čemu je zadobila povrede stopala i prstiju.

 

Lečena je u dve bolnice, pa puštena kući.