POKAŽI MI ZUBE I REĆI ĆU TI KO SI: Oblik sjekutića otkriva karakter!

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si!

Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali nešto o njegovoj ličnosti. Samo im pogledajte sjekutiće kada nešto kažu ili se nasmiju! O toj osobi možete otkriti sve preko njenih zuba.

 

Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste – što će verovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu. Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je!

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste vjerovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

Ovalni oblik ukazuje na umjetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumijete osjećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vrijeme.

Trouglasti sjekutići ukazuju da ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

Ako imate pravougaone sjekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske vještine i brzo donosite odluke. Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.