SOBARICA (40) U ATINI KRALA LJUDIMA DRAGOCENOSTI I TO POMOĆU DETEKORA! Ova žena je prešla igricu, pravila je kopije ključeva!

Opšte je poznato, da nešto što nam je jako vredno ne nosimo na putovanje, jer često, ni zaključani u sobi nisu tako sigurni. Međutim, određene stvari od vrednosti, kao i novac ljudima na putu su neophodne, a ova sobarica je dokazala da one nikako nisu bezbedne u sobi.

 

U Atini je uhapšena sobarica zbog serije krađa po apartmanima koje je čistila i održavala. Pronalazila je nakit i dragocenosti pomoću detektora. Umesto metlom, “počistila” stanove detektorom! Grčka policija saopštila je da je uhapsila 40-godišnju kućnu pomoćnicu zbog niza krađa u stambenoj zgradi u priobalnom predgrađu Vula, u južnom delu grčke prestonice. Kako navodi Katimerini, ona je uhapšena i optužena za više teških krađa i kršenje zakona o oružju.

Reč je o stranoj državljanki koja je čistila i održavala stanove u jednom apartmanskom kompleksu, a policija je povezuje sa najmanje četiri slučaja krađe nakita i dragocenosti.

 

Policija je saopštila da je prilikom krađa koristila poseban uređaj za otkrivanje plemenitih metala i lociranje dragocenosti, koje bi zatim prodavala.

Takođe je pravila kopije ključeva domova u kojima je radila i davala ih saučesnicima, koji bi ih koristili za krađu.

 

Policijski pretres njene kuće navodno je otrio pravu riznicu vrednih stvari koje je ukrala.