U BRAKU SAM SA MUŠKOM PROSTITUTKOM: On je žigolo, teško je, ali meni ne smeta dokle god imamo NOVAC da deci kupimo patike!

Ejpril Heris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu (47) da ima intimne odnose sa drugim ženama, naravno, po odgovarajućoj ceni.

 

Kako cene goriva i osnovnih životnih namirnica vrtoglavo rastu, porodice širom sveta suočavaju se sa finansijskim problemima. Ipak, jedna iz Britanije našla je neobičan način da sastavi kraj s krajem.

Ejpril Heris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu (47) da ima intimne odnose sa drugim ženama, naravno, po odgovarajućoj ceni. Njen suprug već 30 godina radi kao žigolo, a svaki dodatni dinar od tog posla koji donese u kuću, znači i supruzi i njegovo troje dece iz prethodnog braka.

– Ne postoji brži i lakši način da zaradite, a da sve uklopite sa poslom i porodicom. Ejpril ponekad ima problem sa pažnjom koju dobijam od drugih žena, ali zna da uvek ostajem njen. Radim puno radno vreme, ali posao žigola mi pomaže da namirim decu – kaže Džejmi za “San”, koji je u industriju odraslih ušao sa 19 godina.

 

– Ne živimo raskalašno. Dodatni novac ide za domaćinstvo i decu. Ako im zatrebaju nove patike, znamo da Džejmi može da ode da se vidi sa nekoliko klijentkinja i donese novac koji nam je potreban u kuću. Njegov posao me ponekad čini nesigurnom, ali mnogo razgovaramo o tome i uvek me umiri. Kaže mi da sam njegova kraljica i stalno mi udeljuje komplimente – priča Ejpril.

Oboje se slažu da se ono što se dešava u njihovoj spavaćoj sobi mnogo razlikuje od onoga što Džejmi radi sa klijentkinjama.

– Žene ponekad osete emotivnu povezanost sa Džejmijem, pa postanu opsednute i tako ja dobijem nepoželjne goste u svojoj kući ili komšiluku. Učtivo ih oteram i pokušam da ih uplašim. Jednom smo morali da se preselimo, kako bi pobegli od žene sa kojom je Džejmi spavao – ispričala je Ejpril.

 

Iako se čini da Džejmi radi posao iz snova svakog muškarca, napominje da ipak nije tako.

 

– Kad se to radi svaki dan, postane posao kao i bilo koji drugi. Moj libido je velik i ja jednostavno volim žene. Govorim im koliko su lepe i da zaslužuju najbolje, što je najvažnije, stvarno verujem u to – dodaje žigolo.

 

Budući da Ejpril i Džejmi, iako nisu zvanično vereni, uskoro planiraju da se venčaju, kažu kako će se stvari tada promeniti.

– Tad će prestati da radi kao žigolo. Ipak je brak svetinja za mene – zaključila je Ejpril.