BAKA I UNUK ZGROZILI SVIJET: Nakon što su objavili da čekaju bebu uslijedio pravi šok!

Milina Gata i Giuseppe D’anna zgrozili su svijet svojom ljubavnom pričom i viješću da čekaju bebu, no nitko nije niti slutio da pravi šok tek slijedi.

 

Naime, 76-godišnja baka i 19-godišnjak objavljivali su na društvenim mrežama brojne fotografije i videe na kojima su razmjenjivali nježnost i tvrdili da su jako zaljubljen par. Sve to im je u kratkom roku donijelo nevjerojatnu popularnost.

Tvrdili su i da je mladić baku zaprosio na Valentinovo, a već nakon nekoliko dana Giuseppe je za medije priznao da je čitavo vrijeme ipak bila riječ o šali i da su oni tek baka i unuk. Cilj njihovih objava bio je samo jedan – steči popularnost, tvrdi Giuseppe. Trenutno na Instagramu imaju malo više od 160 tisuća pratitelja.

Inače, zaljubljene scene koje su baka i unuk rekreirali bile su poprilično uvjerljive. U nekima od njihovih snimki baka je svog (lažnog) dečka obasipala skupocjenim predmetima marke Versace, a kupila mu je i sportski automobil.

Mnogi su takvo ponašanje osudili, a često se u komentarima spominjao novac kao glavni mladićev motiv za vezu s puno starijom gospođom. Sada Giuseppea optužuju da je ružno iskoristio baku.