BAKA OLGA (90) IMA DEČKA I NJEN SAVET ZA SREĆU RASPAMETIO JE CEO SVET: Ne pije LEKOVE i nikad NE KUKA, a OVO je njena TAJNA!

Fejsbuk stranica “Human’s of New York” objavila je fotografiju 90-godišnje bakice iz Moskve, za koju nisu ni slutili da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savetom koji nam je dala.

 

– Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50. Ne pijem lekove i nikada se ne žalim. Uvek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa – rekla je ova neverovatna gospođa iz Moskve.

– Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuje me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina – zaključila je.

 

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Fejsbuku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

 

“Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj”, “Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, a želim da budem ona”, samo su neki od komentara, koji kao što možemo da vidimo upućuju na to da je ova baka živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo.