BLUDNI SVEŠTENIK ORGIJAO PO CRKVI! IMAO TROJKU NA OLTARU: Prolaznici videli svetlo pa snimili SE*S sa dve žene!

Trevis Klark je bio uhvaćen u sramotnom činu, a njega i dve žene, sa kojima je imao odnose u crkvi, uhvatio prolaznik.

Katolički sveštenik priznao je da je snimio kamerom trojku koju je imao na oltaru crkve.

 

Trevis Klark (39), izjasnio se krivim nakon što je počinio “demonski” čin u crkvi u Pearl Riveru, SAD.

 

Osramoćenog sveštenika uhvatio je prolaznik koji je uočio da su svetla još uvek upaljena noću u katoličkoj crkvi Svetog Petra i Pavla. Ali kada je provirio kroz prozor, video je Klarka polugolog dok je imao se*s sa dve žene u septembru 2020. Žene, po imenu Mindi Dikson i Melisa Čeng, bile su obučene u korsete i čizme sa visokim potpeticama.

 

Pozvani su policajci koji su pronašli kameru na stolici koja je snimala sveštenika i devojke. Otkrili su i se*s igračke i scensko osvetljenje, prenosi NjuJork Post. Policija je potvrdila da je trojac uhapšen pod optužbom za nepristojnost, iako je čin bio sporazuman, jer su bili na vidiku javnosti.

 

Čeng, koja sebe opisuje kao “kinesko/nemačku boginju” rekla je za medije: “Moja privatnost je narušena i upadam u nevolje. Možda ljudi ne bi trebalo da njuškaju po prozorima i onda se žale na ono što vide, posebno noću. Smešno. Tako sam potresena, stalno imam noćne more i napade panike i bukvalno ne mogu da radim ni na čemu. Osećam se preplavljeno anksioznošću zbog ovog iskušenja”.

Uveče kada se desio incident, Mindi Dikson se navodno hvalila na društvenim mrežama da će “oskrnaviti kuću Božiju”. Klark je osuđen na uslovnu trogodišnju kaznu i kaznu od 1.000 dolara, navodi advokat. Oltar je spaljen posle ovog incidenta, rekao je nadbiskup Nju Orleansa. Klark je morao da plati restituciju od 8.000 dolara crkvi.