JASMINA SE ZALJUBILA U BESKUĆNIKA, uradila mu nove zube – sredila frizuru: SAD SU VJERENI I IMAJU DVOJE DJECE

Iako većina ljubavi danas započinje “mečovanjem” na dejting aplikacijama, njihova priča zvuči kao odlomak iz nekog romana. Naime, Jasmina Grogan se zaljubila u beskućnika Makauleja Murčieja kada ga je videla ispred jednog supermarketa. Odlučila je da mu ponudi novac, ali je on odbio. Videvši da ima problema sa teškim cegerima, ponudio se da joj pomogne i ponese ih umjesto nje, piše “Daily Star”.“Jednog dana srela sam beskućnika kod supermarketa. Ponudila sam mu novac, ali on nije htio da prihvati. Ušla sam u supermarket po namirnice, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njega. Izašla sam napolje i pitala ga da li mogu ipak da mu pomognem nekako, ali je rekao da ne. Pitao me je da li meni treba pomoć oko nošenja cegera do taksija koji me je čekao. Rekla sam “da”. Pitala sam ga da li želi da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je nelagodno, ali je ipak odgovorio potvrdno, pa smo izašli zajedno na večeru”, ispričala je Jasmina.

Tvrdi da su dugo razgovarali o njegovom životu. Jasmina je odlučila da mu kupi mobilni telefon kako bi ostali u kontaktu.Zahvalan što mu je Jasmina pokazala takvu velikodušnost, Macaulej joj je napisao poruku: “Uljepšali ste mi dan, hvala Vam puno na svemu, nevjerovatni ste. Ne mogu da prestanem da mislim na Vas”.Ona mu je odgovorila: “Ne moraš da se zahvaljuješ, ni ja tebe ne mogu da izbacim iz glave”.Potom ga je Jasmina pitala da li može da ga odvede na ručak.Izašli su zajedno ponovo, a nakon ručka su završili kod nje u kući.“Donijela sam mu novu odjeću i rekla mu da može da prenoći, ali je na kraju ostao mnogo duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i fin”, kaže Jasmina.Jasmina je otkrila da su bili na više sastanaka, a on je odlučio da malo poradi na svom izgledu. Obrijao je bradu, dobio je nove zube i počeo da radi na novom poslu.“Od tada se nismo rastali”, kaže Jasmine.Tvrde da su jako srećni, vjereni su i imaju dvoje male djece.

Drago mi je da su nam se putevi ukrstili i vjerujemo da se sve događa sa razlogom. On mi je učinio život puno boljim i ne mogu da zamislim život bez njega”, rekla je Jasmina.Kako često objavljuje zajedničke fotohrafije i video snimke na Instagramu i TikToku, dobili su bezbroj poruka podrške, raznježenosti i oduševljenja, a mnogi je nazivaju “anđelom na zemlji” i govore da zaslužuju jedno drugo, te da imaju prelijepu porodicu.