Kažu da Slagalica odavno nije imala ovako zabavnog takmičara i porede ga sa Žikom Todorovićem: Ko je Psiho Vuk i zašto nam je poznat

Gledali bi ga svaki dan, a imaju i gde.

 

Sinoć su se po drugi put u popularnom kvizu susreli Vladimir Dželetović, ovog puta na poziciji plavog takmičara, i Vuk Ristović na poziciji crvenog, a nakon napete i nepredvidive epizode, Vuk je prošao dalje.

Usput, psiholog iz Užica dobio je mnogo vernih navijača, ne samo zbog svog znanja, već i zbog opuštenog stava i iskrenosti kakva se retko viđa u kvizovima ovog tipa.

„Slagalica odavno nije imala ovako zabavnog takmičara“, komentarišu gledaoci na Tviteru.

Skroz im je „simpa“, a neki ga porede sa Srđanom Žikom Todorovićem.

To mu, doduše, nije mnogo pomoglo na startu – predstavljajući se u uvodnom delu prisetio se da je u Slagalici učestvovao prvi put 2016. i „nesrećno izgubio sa 6 poena samo“.

Učestvovao je i u Poteri, ali Vuka Ristovića bolje možete da upoznate kroz jednu drugu priču.

Trenutno je u Beogradu na masteru, bavi se politikologijom religije na Fakultetu političkih nauka, a prošle godine je pokrenuo svoj Youtube kanal – Psiho Vuk – Put oko sveta.

 

Tu deli snimke sa svojih putovanja, ali i priloge o zanimljivim običajima, neobičnim psihološkim simptomima, misterioznim snovima… Sudeći po komentarima njegovih pratilaca, priče su mu još zanimljivije nego njegov nastup u Slagalici – evo nekoliko aktuelnih.