Najbizarniji par na planeti: Kandidovao za predsjednika, a o njegovoj prvoj dami svi pričaju; Bar je četiri puta teža od svog vjerenika

Iz daleke Gvinije dolazi nam krajnje zanimljiva priča, a glavni akteri su tamošnji popularni pjevač Musa Sandijana Kaba, poznatiji kao Grande P, i njegova izabranica Eudoksi Jao.

Omaleni pjevač odlučio je da se kandiduje na predsjedničkim izborima koji će biti održani 18. oktobra, a u tome mu je najveća podrška upravo ova dama bujnih oblina.

 

“Slušajte me, ja ću biti predsjednik. Svi morate da me podržite”, poručio je Grande P svojim fanovima, a uprkos tome što sve djeluje kao šala, mnogi smatraju da zapravo postoje šanse da pjevač dođe do svog cilja.

 

Inače, ovaj pjevač popularnost duguje ne samo talentu, već i specifičnom izgledu i odabiru svoje voljene kojoj se smješi titula prve dame Gvineje, ukoliko on pobjedi na izborima. Zapravo, spekuliše se da ga je ona i podstakla na kandidaturu!

 

Naime, Musa, koji boluje od rijetkog genetskog poremećaja progerije, u vezi je sa plus sajz modelom iz Obale Slonovače – Eudoksi Jao. Možda u ovom spoju ne bi bilo ništa čudno, da “afrička Kim Kardašijan” nije bar duplo viša i teža od svog dečka!

 

Par redovno objavljuje zajedničke fotografije i tvrdi da im je jedino važno da budu sretni, a njihov spoj je do te mjere neobičan da su se proslavili i van granica Gvineje. Zbog očitog nesklada u građi i veličini, puno je onih koji vjeruju da je cijela ova romansa samo dobar marketinški trik, a Grande P i Eudoksi kažu da ih takve opaske ne dotiču.

 

“Zlobno nas napadaju zbog naše veze, ali nije nas briga jer smo dokazali da veličina nije bitna”, rekao je pjevač prije nekoliko dana, a izrazio je želju i da oženi svoju djevojku.

 

Zanimljivo je da je ova plus sajz manekenka jednom prilikom imala i javni ljubomorni ispad. Ona je objavila zajedničku fotografiju, uz prijeteće reči: “Grande P, tvrdiš da me želiš za suprugu. Ali ti si taj koji svoje obožavateljke ljubiš u usta. Ako tako nastaviš moji roditelji mogu da odbiju brak. Saberi se jer znam da me voliš”.

Inače, Eudoksi je stekla pravo malo bogatstvo zahvaljujući svojim oblinama, a na društvenim mrežama je prati preko milion fanova i redovan je gost na lokalnim televizijama.