NELA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE MI SE”

Interesi

Energična sam, vesela, društvena, volim kuhati, pjevati, volim putovati!Imam veliki broj interesa koji mi donose veliko zadovoljstvo. Volim se baviti sportom i gledati sportske plesove. Uvijek pokušavam održati svoje tijelo u dobroj formi. Obožavam prirodu i plaže. Ljeti tamo volim provoditi slobodno vrijeme. Jako volim plivati ​​i sunčati se. Ja sam dobra kuharica. Obožavam putovanja, uvijek su tako zanimljiva i uzbudljiva. Volim posjećivati ​​razne zemlje, kupovati suvenire. Također volim ići na bazen, to pomaže u očuvanju zdravlja.

Self Description

Ja sam vrlo puna ljubavi, strastvena i energična žena s puno životnog iskustva. Nisam djevojčica, ali nisam ni starica i trudim se ostati mlada i lijepa. Pretpostavimo da ne znate koliko sam star, po vašem mišljenju? Aktivan sam i volim sport, mogu reći i da volim zdravu hranu. Volim eksperimentirati i isprobavati nešto novo.Ja sam vrlo emotivna dama, uvijek sam iskrena i pokazujem ono što stvarno osjećam. Neki ljudi se uvrijede kada čuju istinu, ali ja mislim da ne treba lagati jedni druge.Ne znam kako pravilno nazvati ovu kvalitetu, ali za mene je glavna stvar kod muškarca njegovo samopouzdanje. Ako muškarac u svim situacijama zna što hoće – to me privlači. Žene se ponekad vole osjećati slabo, a ja volim muškarce koji mogu donositi odluke za sebe i za druge. Ova osobina u kombinaciji s velikodušnošću je pravi magnet za mene.

 

Tražim

Pokušavam pronaći poštenog i slobodnog muškarca. Nemam maske, imam pozitivne i negativne strane, kao i svi ljudi. Ako imaš veliko srce, spreman sam ga uzeti u tople ruke, voljeti i čuvati do kraja života. Bit će sjajno ako želite razvijati naš odnos u povjerenju, pažnji, ljubavi, razumijevanju. Želim da se pogledamo u oči i da već znamo jedno drugome misli. Posjetila sam mnoge zemlje, ali još uvijek ima mnogo mjesta gdje bih htjela otići sa svojim voljenim muškarcem. Jesi sa mnom?