Odustala od liječničke karijere kako bi bila kućanica u Dubaiju: ‘Jedem samo kavijar i tartufe’

Ponosna domaćica Linda Andrade (23) vjeruje da je sretnija od mnogih žena s karijerom jer nikada u životu nije platila račun.

Naime, influenserica iz Dubaija udana je za bogatog poduzetnika Rickyja iz Dubaija i uživa u životu.

 

Često pokazuje kako uživa u raskošnim odmorima na skupim destinacijama, kako troši tisuće eura na dizajnersku odjeću i vozi skupe automobile. A zauzvrat, ova 23-godišnjakinja je žena koja ostaje kod kuće te kuha i čisti kad sobarica nije tu.

Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno – izjavila je.

Linda dobiva džeparac od supruga, koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura).

 

– Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu – tvrdi.

No, obitelj influenserice izrazila je zabrinutost zbog njezina načina života. Odustala je od snova da postane liječnica kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

 

– Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca – priča Linda.

 

Za sada se čini da je Linda zadovoljna svojim raskošnim načinom života. Na društvenim mrežama objavljuje isječke iz svoje svakodnevice, koja obično uključuje odlazak u trgovački centar ili odlazak u otmjene restorane.

 

– Kavijar i tartufi su doslovno moja jedina hrana ovih dana – pohvalila se u nedavnom videu.

U drugom videu je pak otkrila kako je ‘bacila’ oko 160.000 funti (182.000 eura) na samo jedan shopping, piše Daily Star.