Otac je izašao u šetnju sa ćerkom i OD ŠOKA NIJE MOGAO DA PROGOVORI kad je video ŠTA IM JE PRIŠLO: “Kad ljudi vide sliku, jasno im je šta nas je snašlo”

Mačke najviše vole da skitaju okolo, psi znaju put do kuće, mada se ponekad izgube, ali u Frankfurtu jedan konj već 14 godina šeta istom rutom svaki dan i svi ga znaju kao Dženi.

Stanovnici Frankfurta koji se štetaju u zoni kojom patrolita Dženi znaju da beli konj nije pobegao, već da kao i oni samo želi da protegne noge.

 

Naime, kako se pojedinci ne bi uplašili ili zabrinuli Dženi ima prilepljenu karticu na kojoj piše: “Zovem se Dženi, nisam pobegla, samo sam u šetnji. Hvala”.

Dženijev vlasnik Verner Višedel (79) ne može više da je jaše i svakog jutra otvara kapiju kako bi se njegova miljenica prošetala.

 

Dženi svakog dana napravi osam krugova i vrati se kući na ručak.

“Policija zna da se Dženi šeta i da nije pretnja. Ponekad me iz policije pozovu samo da provere da li je sve u redu”, rekao je Varner za “BoredPanda”.

 

Jedan tata koji svakodnevno vodi svoju ćerku u šetnju sa psima rekao je za medije da je prvi put bio iznenađen kad je video Dženi kako mirno šeta pored njih i da se čak malo uplašio, ali kad je saznao da je ona samo običan šetač kao i oni, od tad uživa u dugim šetnjama sa svojim ljubimcima, ćerkom i konjem.

 

“Zamolio sam druga da nas fotografiše da pokažem ljudima kako izgleda naš dan”.

Dženi je tiha pratnja mnogih stanovnika Frankfurta sa kojima voli da se šeta. Vole je deca, vole je psi, vole je mačke, vole je svi.