Rođene su kao sijamske blizanke: Kako danas izgledaju, pravo je Božje čudo

Unatoč tomu što su bile tjelesno spojene, ove dvije sijamske blizanke su punile naslovnice svjetskih medija nakon što su bile razdvojene. Kako danas izgledaju, pravo je Božje čudo!

Prije deset godina rođene su dvije posebne blizanke. Prvih 6 mjeseci provele su zajedno u bolnici i nikada nisu bile razdvojene.

Da bi se prikazala bliska povezanost, blizanke su opisivane kao spojene u kukovima, ali Isabelle i Abby Carlesen su bile još više spojene.

Snimka zaslona: YouTube

Rođene su spojene od prsa do trbuha i brzo su obilježile medicinsku povijest kada su ih liječnici iz Minnesote pokušali zauvijek razdvojiti. Unatoč tomu što su bile tjelesno spojene, ove dvije blizanke su punile naslovnice svjetskih medija nakon što su bile razdvojene.

Isabellino srce se nalazilo u Abbyinim prsima, a organi u prsnom košu su isto tako bili izmiješani. Odvajanje spojenih blizanaca uvijek je rizičan pothvat, a tim liječnika u Mayo klinici nisu bili iznenađeni kada su se za vrijeme operacije susreli s kompliciranom slagalicom. Znali su da će njihove vještine (ili nedostatak istih) imati snažan utjecaj na njihovu budućnost. Operacija je postigla fantastičan uspjeh, ali sada je vrijeme za razgovor s ovim neprepoznatljivim blizankama, kako bismo vidjeli kako žive odvojene živote.

Isabelle i Abby sada idu u četvrti razred i žive u Mandanu, Sjeverna Dakota. Iako njih dvije dijele taj zarazan šarm, to je ono gdje njihove sličnosti završavaju. Što se tiče ovih blizanki, njihovi svjetovi su odvojeni i one baš vole tako.

Ne odijevaju se niti ne ponašaju na identičan način i bez sumnje se radi o jedinstvenim pojedincima. Abby je rekla: “Svaki puta kada se pogledamo u ogledalo u sobi, pitamo se: kako nas ljudi mogu pomiješati?”

Pogledajte video u nastavku kako biste vidjeti ove dvije blizanke, koje su osvojile pažnju cijelog svijeta. Nakon što čujete njihovu priču, razumjet ćete zbog čega njih dvije toliko vole imati svoj vlastiti prostor.