TETOVAŽE PREKRIVAJU 98 ODSTO NJENOG TELA! Rešila da se potpuno promeni, pa ŠOKIRALA majku: Ovu reakciju NIKAKO nije očekivala!

Amber ima 27 godina, a ona je svoje negativne emocija od tinejdžerskog doba lečila tetovažama. Sa 16 godina prvi put se istetovirala, a danas je 98 posto njenog tela prekriveno sličicama u različitim veličinama. Gostujući u emisiji “Istinska transformacija” rešila je da otkrije kako je izgledala pre teroviranja.

 

Amber je na tetoviranje potrošila 130.000 australijskih dolara. Crteži su rađeni različitim vrstama mastila, a tetovaže se nalaze i na njenim očima i jeziku. Rekla je da su joj tetovaže pomogle da predstavi pravu sebe.

– Biće super super uzbudljivo, s obzirom na to da nisam videla sebe bez tetovaža od rane mladosti – rekla je pre transformacije. Priznala je da se boji eksperimenta jer joj crteži na telu pomažu da se izbori sa nesigurnošću nakon godina maltretiranja kojem je bila izložena.

 

– Moja trauma iz detinjstva od maltretiranja i sličnog, bez tetovaža… to će me malo potresti – poručila je.

Šminkerka Suzi koja je prekrivala tetovaže imala je dosta posla.

 

– Mrzim ovo, jer se osećam kao da sam ponovo tinejdžerka, i to me stvarno muči. Zaista mi se uopšte ne sviđa – rekla je Amber posle transformacije, a onda se pojavila pred majkom Viki:

 

– Ona podržava tetoviranje, ali nije fan tetovaža.

Međutim, reakcija majke ju je iznenadila.

 

– Gde je moja ćerka? Sviđaš mi se sa tetovažama. Tako sam navikla.. da imaš tetovaže – rekla joj je mama.