Znanstvenici ipak misle da su nas posjetili izvanzemaljci? Postoji nekoliko slučajeva koji su zbunili čak i najveće skeptike

Tu su znanstvenici koji smatraju da smo možda već bili kontaktirani i postoji nekoliko trenutaka u kojima smo mogli imati istinsku vezu s vanzemaljcima.

Neki znanstvenici vjeruju da su nas izvanzemaljci zaista posjetili nekoliko puta. Povremeno dobivamo čudne signale za koje mislimo da bi mogli biti izvanzemaljci koji nas pokušavaju kontaktirati, ali ispadne da su nešto drugo.

 

Međutim, trenutno nema konkretnih dokaza da negdje drugdje u svemiru postoji inteligentan život i potraga za novim životom i novim civilizacijama se nastavlja. Neke potencijalno dobre vijesti na tom planu su da kako vrijeme prolazi, naša sposobnost promatranja svemira i otkrivanja onoga što je tamo vani se poboljšava, tako da ćemo možda doživjeti konačan odgovor za života.

 

Zatim, tu su znanstvenici koji smatraju da smo možda već bili kontaktirani i postoji nekoliko trenutaka u kojima smo mogli imati istinsku vezu s vanzemaljcima. Jedan takav primjer bilo je mjesto u galaksiji za koje se činilo da nam šalje radio signale u nevjerojatno dosljednim intervalima, s novim signalom svakih 18,18 minuta. Nažalost, to vjerojatno nisu vanzemaljci i znanstvenici sada računaju da dolazi od neutronske zvijezde.

Oumuamua

 

Tu je bio i Oumuamua, dugački objekt u obliku cigare koji smo uočili kako leti kroz naš sunčev sustav prije nekoliko godina, zbog čega su se stručnjaci pitali je li to asteroid ili možda neka vrsta vanzemaljskog svemirskog broda.

 

Znanstvenici su također bili uzbuđeni zbog Tabbyjeve zvijezde nakon što je primijećena kako emitira abnormalne fluktuacije svjetlosti, za koje su neki sugerirali da bi mogao biti dokaz da je ona dio hiper-napredne megastrukture poput Dysonove sfere, strukture izgrađene oko zvijezde za dobivanje energije iz svjetlost koju emitira.