BOSANAC HIT IZJAVOM NASMIJAO REGION: Sa kojom god sam bio, udala se, a umalo ostao i bez kuma

Dominiko Poplašen iz malog mjesta kod Travnika u Bosni i Hercegovini nasmijao je mnoge kada je ispričao da je za žene očigledno hamajlija za ljubav pošto svaka, nakon susreta sa njim nađe svoju srodnu dušu.

Žene, društvo i kafana to mi ne diraj – kaže Dominiko kroz smijeh prepičavajući jednu zanimljivu priču iz svog života, da mu je ženu oteo kum.

Jednom prilikom, umalo je ostao bez kuma i to zbog žene.

 

Imao ja 20 godina tada… došao meni kum iz Njemačke, sa parama. A ja u to vrijeme imao djevojku, mada i neki problem sa zadravljem, i vidim ja stalno je pitam da mi pomogne, da me vozi u bolnicu, ali ona nešto ne može. I hajde odemo mi jednu noć u kafanu, ona i ja i kum. Tu noć se mi nešto posvađali, kad ode izgleda ona sa njim – kaže ovaj mladić objašnjavajući da mu je kum kasnije sve priznao, ali da nije želio da prekši muški kodeks.

Takođe, kroz smijeh dodaje da vjeruje da donosi sreću ženama jer drugo objašnjenje nema za situacije u svom životu.

 

Što se tiče mlade, ja sa kojom god da sam bio, udala se. Ako se družiš sa mnom, ja ti dam blagoslov za pravu ljubav. Šta ću, ja nemam Audi, nemam BMW, nemam ni curu, ali ako se neka javi da pristaje bez toga biće dobro – rekao je on za YouTube kanal Auslanderi.

 

Ispod videa mnogi su mu poručili da ne žuri i da će prava ljubav doći kad mu bude suđeno, dok mu je jedna djevojka na šaljiv način poručila:

 

Ostavi se auta ja sam se sa najboljim frajerima vozila u Fići i Stojadinu – bio je samo jedan od komentara ispod snimka koji je pobrao veliki broj simpatija, prenosi Hayat.