Jedna od najfascinantnijih teorija o životu nakon smrti: Tip je podijelio priču zbog koje će se mnogi zapitati je ti to moguće

A moramo priznati, iako zvuči malo bizarno, ova teorija je na neki način fascinantna.

Jedan je čovjek podijelio svoju bizarnu teoriju o tome što misli da nam se događa nakon što umremo. Zavjeru u koju vjeruje čovjek je iznio na TikToku, čovjek se nije zaustavio samo na pokušaju da objasni što se događa kada umrete – nego je čak otišao toliko daleko da je postavio teoriju zašto ponekad doživljavamo déjà vu.

 

A moramo priznati, iako zvuči malo bizarno, ova teorija je na neki način fascinantna.

“Nisam siguran je li teorija zavjere”

 

TikToker, Brandon Monhollen, odgovorio je na pitanje koje je postavio drugi korisnik TikTok-a, koji je upitao: “Koja je teorija zavjere koja vas apsolutno oduševljava?” U svom videu, Monhollen je detaljno opisao teoriju o kojoj je nedavno čitao i koju je smatrao ‘ozbiljno intrigantnom’.

 

Rekao je: “Nisam baš siguran je li ovo teorija zavjere, ali pročitao sam ovo prije otprilike šest mjeseci. Ali što ako je svjetlo na kraju tunela koje vidite kada umirete zapravo svjetlo bolnice kada se rađate u drugom životu? Kako rastete i počinjete zaboravljati svoj prošli život, te se fokusirate na život koji sada imate, mrlje sjećanja ostaju iza vas i to sjećanje uzrokuje déjà vu.”

Iako je teorija vrlo zanimljiva, opet je i suludo nerealna, a objašnjenje za déjà vu, dao je dr. Karan Raj. “To je greška u vašem mozgu. To je kada se novo kratkoročno sjećanje slučajno pohrani u dugoročno pamćenje – pa se čini kao da se to već dogodilo, jer nam naš mozak govori da je to staro sjećanje”.