Jovana Jeremić prijeti muzičkom karijerom – “Postaću kraljica bakšiša”!

Jovana Jeremić, kontroverzna voditeljka televizije Pink, dobila ponudu da pored voditeljske započne i muzičku karijeru.

Kako pišu domaći mediji, voditeljka Jovana Jeremić dobila je čak dve ponude za snimanje pesama, zbog čega je u dilemi, pa razmišlja šta da izabere.

 

Navodno, vlasnici luksuznih hotela u Beogradu spremni su da plate pozamašnu sumu novca kako bi publici priredili nastup Jovane Jeremić, jer veruju da bi svi došli da slušaju voditeljku u ulozi pevačice.

 

Kako je ispričao izvor, prenosi „Kurir“, na osnovu video snimka sa jednog gradskog dešavanja vlasnicima hotela je postalo jasno da „voditeljka pravi dobru atmosferu“, da ne staje sa igrom i pesmom, pa, iako još nije dobra pevačica, trudi se i vežba, te može da izgradi muzičku karijeru. Prema ovim navodima, vlasnici lokala traže da se pojavi i na sat vremena za ogroman novac.

 

Ovim povodom se oglasila i Jovana Jeremić, pa je otkrila da su priče koje kruže istinite.

 

„Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo ‘kraljica bakšiša’. Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno. Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa“, rekla je voditeljka, piše „Kurir“.

 

Muzička karijera ne bi iznenadila mnoge koji su bar delom pratili dosadašnji rad Jovane Jeremić, jer pored voditeljskog posla, najavila je da će postati i tekstopisac, u ulozi pevačice se više puta oprobala, o čemu svedoče brojni viralni snimci, kao igračicu je često publika gleda u toku snimanja „Jutarnjeg programa“, a sebe je opisala i kao proročicu. Po svemu sudeći, svestrana ličnost.