NAKON 18 POBAČAJA RODILA SINA U 48. GODINI: Bili na korak od ODUSTAJANJA od borbe za potomstvo, a onda su otkrili PRAVU DIJAGNOZU

Taman kada su hteli da odustanu od borbe za potomstvo, lekari su otkrili da Luis ima ćelije u telu koje ubijaju njene embrione. Tada su doktori krenuli da je leče i rešavaju poremećaj koji se dešavao u njenom telu.

 

Nakon 16 godina i 18 pobačaja, Luis i dalje nije gubila nadu. Čekanje se isplatilo i u svojoj 48. godini napokon je rodila sina Vilijama.

 

Luis i Mark upoznali su se 1999. i želeli su da zasnuju porodicu. Ovaj par iz Engleske je pokušavao da začne otkako je Luis imala 32 godine, ali bezuspešno.

Luis i Mark potrošili su oko 800.000 evra na pokušaje vantelesne oplodnje.

Mark i ja pokušavamo da dobijemo bebu od moje 32. godine. Propatili smo 18 pobačaja i potrošili čitavo bogatstvo, ali sada kada gledam Vilijama, sve je vredelo. Nisam mlada kao nekada i treba mi vremena da ga uhvatim po kući, ali vredelo je – rekla je svojevremeno ponosna mama za “5 News”.

 

Kada god bi zatrudnela, u 14. nedelji bi izgubila bebu.

Nema te žalosti koja se može uporediti s gubitkom voljene i željene bebe, svi vaši snovi i nade su slomljeni. Pokušali smo i s donorom jajašca, ali ni to nije uspelo – rekla je Luis.

 

Kada je svog sina prvi put uzela u naručje, shvatila je da se njena želja nakon toliko godina napokon ostvarila.

 

– Bilo neverovatno. Kada mi ga je doktor dao, nisam mogla da verujem, bila sam presrećna. Bio je predivan, kao da sam osvojila na lutriji – rekla je za kraj.