Obitelj je godinama uzgajala psa, ali su znali da nešto nije u redu kada se digao na dvije noge: Evo što su zapravo imali doma

Ovakvu “pasminu” nitko nikada nije vidio.

Ne kaže se bezveze da je pas najbolji čovjekov prijatelj. Oni su jedne najprivrženijih životinja na svijetu te će vam cijeli svoj život pružiti bezuvjetnu ljubav. Da stvar bude bolja, dolaze u svim veličinama i oblicima, od malih njemačkih špiceva, do ogromnih Newfoundlanda.

 

No, ovakvu “pasminu” nitko nikada nije vidio. Naime, jedna obitelj je dvije godine uzgajala svog psa, tibetanskog mastifa, prije nego što su shvatili da se uopće ne radi o psu. Tibetanski mastif jedna je od najopasnijih pasmina na svijetu, a mogu težiti i do 90 kilograma.

Ovo nema nigdje

 

Ipak, ovaj pas je premašio 100 kilograma, što je obitelji bilo pomalo čudno. Sve im je bilo jasnije kada se taj “pas” digao na stražnje noge i počeo hodati. Independent piše kako je žena Su Yun dovela psa u svoje selo 2016. godine. Pas je jeo “kutiju voća dnevno i dvije kante rezanaca”.

Kako je pas rastao, tako je bilo jasnije – to uopće nije tibetanski mastif.

 

“Što je više rastao, to je više sličio medvjedu. Malo se bojim medvjed”, rekla je Su Yun za China News. Kada je kontaktirala vlasti, shvatili su da je riječ o azijskom crnom medvjedu, a ne o tibetanskom mastifu. Medvjeda je preuzeo Yunnan Wildlife Rescue Center.