Pogrebnika upitali je li ikad imao posla s duhovima, njegovo iskustvo pošteno će vas isprepadati

Stein je potvrdio da je tijekom karijere doživio niz neobjašnjivih iskustava.

Portal Unexplained Mysteries odabrao je deset najjezivijih priča u 2021. godini, a titulu najstrašnije ponijelo je priznanje pogrebnika Mortyja Steina, kojeg su u ožujku njegovi pratitelji na TikToku upitali vjeruje li u postojanje duhova i, ako vjeruje, je li s ikada s njima imao posla.

 

Na jezu mnogobrojnih, Stein je odgovorio da je tijekom karijere doživio niz neobjašnjivih iskustava, a zatim je ispred kamere prepričao i ono njemu najdojmljivije.

 

“Pripremao sam pokojnika za posljednji pozdrav. Odjenuo sam ga u sako, pobrinuo se da mu lijepo stoji, te sam, baš kao što to uvijek činim, stavio njegovu desnu ruku preko lijeve.

Obitelj je potom stigla u kapelicu, oprostila se s pokojnikom, te sam po odlasku tih ljudi pošao zatvoriti kovčeg.

 

Tada sam primijetio da se lijeva ruka nalazi preko desne, pa sam vratio desnu ruku vratio preko lijeve, zatvorio lijes, zaključao ga i otišao kući.

 

Sutradan sam prvi stigao u pogrebno poduzeće, otključao kovčeg, i opet zatekao lijevu ruku preko desne. Da, u teoriji je moguće da se netko sa mnom išao našaliti, ali osobno sam i danas uvjeren da je u pitanju bio duh”, prepričao je Stein.