ŽENA ARAPSKOG MILIONERA OTKRIVA KAKO ŽIVI SA ŠEIKOM: Iznenadićete se šta mora da radi za muža da bi UŽIVALA U NOVCU

Pravu buru pokrenuo je video na kojem je žena jednog milionera iz Dubaia pokazala kako zapravo živi!

Soudi je udata za arapskog milionera Jamala, žive u Dubaiju, a ističe da je tretman princeze jedino ono što joj je potrebno. Izgleda da joj je jedini zadatak ujutru kad ustane da smisli na šta će tog dana da troši suprugov novac.

Luksuzni stil života je ispunjava, kao i to što joj partner ispunjava apsolutno sve – od banalnih stvari do preskupih svakodnevnih poslova.

Kako izgleda jedan dan žene arapskog milionera?

Otkrila je da dane provodi uređujući kosu, nokte i da kad se dotjera, onda voli bogat obrok. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje i kako Soudi naglašava – želi da je potpuno razmazi.

Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon.

 

On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Poslije toga mi je rekao da želi da me iznenaditi pa smo se vratili kući i presvukli se – kaže Soudi.

Potom joj te tokom večeri Jamal poklonio minđuše koje je sam dizajnirao specijalno za nju. Otišli su u restoran gdje se služe kokteli sa 24-karatnim zlatom, a kao iznenađenje večeri bio je pjevač koji je otpjevao njenu omiljenu pesmu.

 

– Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio – dodala je Soudi.

 

 

 

Takođe, otkriva da je veoma pažljiv i da joj pruža puno pažnje i ljubavi, kao i da mu je najbitnije da ona bude sretna i zadovoljna. Sa druge strane, korisnici društvenih mreža nisu baš optimistični, kada je u pitanju njihova romansa, te smatraju da će se razići “čim nestane tolika količina para”.