Kolumbijska manekenka se našla oči u oči s izvanzemaljcima?! Već se danima priča o snimci koju je podijelila

Valentina Rueda Velez zaintrigirala je svijet zapisom koji je nastao 12. svibnja 2022. godine.

Valentina Rueda Velez, kolumbijska manekenka koju na Instagramu prati oko 30 tisuća ljudi, dobro je protresla zajednicu koja se bavi ufologijom i vjeruje da našim nebom putuju letjelice izvanzemaljske proizvodnje.

 

Velez je neki dan na toj društvenoj mreži objavila intrigantan zapis, prizor bliskoga susreta s nepoznatim letećim objektom iznad te države.

 

Je li se Velez nalazila u tom zrakoplovu ili joj je snimku netko proslijedio, nije baš najjasnije, ali je Jaime Maussan, jedan od najpoznatijih ufologa iz Latinske Amerike, uspio stupiti u kontakt s pilotom koji je scenu zabilježio mobitelom.

Prvi pilot Jorge A. Arteaga kazao je Maussanu da je video zapravo nastao 12. svibnja 2022. godine dok je upravljao zrakoplovom tipa Cessna T303 Crusader.

 

“Video je 100% autentičan. Ja sam taj koji ga je snimio oko 13 sati na 3800 metara nadmorske visine. Najprije je došlo do približavanja tom objektu koji je lebdio između Medellina i Santa Fea, a zatim i bliskog susreta”, rekao je Maussanu i izrazio mišljenje da u pitanju nije bio balon ili dron.

 

Maussan je video nazvao “povijesnim dokazom” je su mu stručnjaci navodno već potvrdili da nije digitalno obrađen.

 

Spomenuta manekenka snimku je potpisala riječima “kada letiš i ugledaš izvanzemaljce”, ali, kao što smo već istaknuli, kolumbijski mediji nisu baš do kraja razjasnili je li bila svjedokinja tog događaja (u nekima se navodi kao putnica, op.a.) ili samo osoba koja je snimku popularizirala.

 

Na njezinom profilu na Facebooku moguće je vidjeti da je i sama pilotkinja.