MARKO IZNENADA DOŠAO KUĆI I ZATEKAO SVOJU GOLU DEVOJKU: Kad je video s kim je ULETELA U KREVET smučio mu se život! (VIDEO)

Marko Čavez postao je viralan kada je na društvenoj mreži TikTok ispričao kako je svoju, sada već bivšu, devojku uhvatio u krevetu sa svojim roditeljima.

 

On je ispričao kako je njihova veza bila zaista dobra i da je mislio da je sve oišlo u pravom smeru, kada je jednog dana rešio da pobegne sa poslednjeg časa u školi.

Odlučio sam da ne odem na poslednji čas u školi, vratio sam se kući i zatekao njih troje gole u sobi. Zamislite, ugledate devojku i roditelje potpuno gole. Kunem se, nikad nisam osetio ovako nešto. Hteo sam da umrem i poželeo sam da zaplačem – požalio se mladić i rekao da su njegovi roditelji i partnerka sve negirali.

– Kada su mi rekli: “Nije ono što izgleda”. Mislim se, pa šta bi mogli goli da radite onda? Ako ste imali m*da da to uradite, skupite ih sada i prihvatite to – kazao je ogročeni momak.

U drugom snimku je objasnio da je raskinuo sa devojkom i napustio roditelje, a morao je da ide na psihoterapije da bi pričao o tome što se dogodilo.