Misteriozna životinja uhvaćena na kameri usred noći: Čuvari parka se pitaju što je to, a neki spominju i mitsku životinju

Osoblje je 6. travnja prenijelo crno-bijelu sliku na Facebook, s podužim apelom ljubiteljima prirode.

Stručnjaci za divlje životinje ostali su zatečeni nakon što su uočili misterioznu životinju u teksaškom državnom parku. Zvijer je kamerom snimio posjetitelj državnog parka Bentsen-Rio Grande Valley snimio kamerom, a park je sve objavio na svojim društvenim mrežama.

 

Osoblje je 6. travnja prenijelo crno-bijelu sliku na Facebook, s podužim apelom ljubiteljima prirode. “Snimljeno kamerom za snimanje divljači – misteriozna životinja koja vreba u dolini Rio Grande! Češemo se po glavi pokušavajući identificirati ovo nedokučivo stvorenje. Je li to nova vrsta? Bjegunac iz obližnjeg zoološkog vrta? Ili samo prerušeni čuvar parka? Bez obzira na to, uzbudljivo je vidjeti tako nevjerojatnu životinju u njenom prirodnom staništu. Obavještavat ćemo vas dok nastavljamo istraživati ​​ovu misteriju”, napisali su.

Slika je ubrzo postala viralna i nagomilalo se dosta prijedloga. Od mravojeda, medvjeda, lasice, kapibare, križanca dvije vrste životinja, pa čak i mitske Chupacabre. Na kraju su se oglasili ponovo iz parka i rekli kako je vjerojatno riječ o američkom jazavcu, ali su naglasili kako nisu sto posto sigurni i da ju je vrlo teško identificirati.